![]() |
|
|||||||
به آسانی و در کمتر از 1 دقیقه عضو شوید و به جمع هزاران کاربر ما بپیوندید ! |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
بهترین گوشی سامسونگ
سلام دوستان
امروز قصد دارم این تاپیکو راه اندازی کنم که همه بیان بگن کدوم گوشی سامسونگ رو بیشتر قبول دارن و به نظرشون کدوم گوشی سامسونگ بهترین گوشیی هست که عرضه شده... فقط اگه گوشی خاصی رو ذکر کردید حتما دلایل خودتونو هم بگید . |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
این نظر منه :
تو گوشی های موجود سامسونگ i8910 Omnia HD از همه برتره چون: 1-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 3.7 اينچ و تفکيک 16 ميليون رنگ AMOLED 2-سيستم عامل سيمبيان سري 60،محيط کاربري و منوهاي Touch Wiz 3D 3-پردازنده ARM Cotrex با سرعت 600 مگاهرتز،شتاب دهنده گرافيکي،256 مگابايت RAM 4-دوربين 8 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED،تشخيص چهره،لبخند،لرزش گير دست،WDR،ISO 1600،Geotagging 5-فيلمبرداري HD720p با سرعت 30 فريم در ثانيه 6-فناوري Wi-Fi+DLNA،GPS+A-Gps 7-حافظه داخلي 8/16 گيگابايت 8-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 32 گيگابايت با امکان تعويض حين روشن بودن گوشي 9-ورودي جک 3.5 ميليمتري صدا،خروجي تلويزيون 10-راديو FM استريو مجهز به RDS 11-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP،پورت USB 2.0 12-پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD به همراه زير نويس(HD video playback) 13-تکنولوژي صداي DNSe،صداي مجازي دالبي استريو 5.1 کانال در هدست 14-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش،اعمال حالت سکوت با چرخاندن گوشي 15-سنسور مجاورت جهت خاموش شدن خودکار صفحه نمايش 16-مغناطيس سنج جهت قطب نماي ديجيتالي 17-پشتيباني از فايل هاي Office 18-پشتيباني کامل از فايل هاي فلش در مرور گر اينترنتي داره... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
تشکرها: 17
تشکر شده 13 بار در 4 پست
|
رضا جون الان قیمتش چه حدوده؟
|